BILO JE SUĐENO

ZBOG LJUBAVI PREMA NJOJ SE ODREKAO MONAŠTVA: Priča Ivane Žigon i njenog supruga je filmska — i ima neočekivani OBRT

0

Čak tri godine, javnost nije znala da je njenoj sreći sa suprugom došao kraj.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica Ivana Žigon, ćerka legendarnog Steve Žigona i prelepe Jelene Žigon, udala se 28. juna 2006. godine, na Vidovdan, za jedanaest godina mlađeg Grigorija Brkovića.

 

Kako su domaći mediji tada pisali, Brkić je zbog slavne glumice napustio monaški život u manastiru Prohor Pčinjski i danas radi kao teniski trener, a tokom braka su dobili sina Stevu.

 

Njihova sreća, međutim, nije potrajala — samo pet godina kasnije, 2011, par se razveo, a navodno su to krili od javnosti pune tri godine!,

 

Nakon rastanka od supruga, mediji su spajali Žigonovu s Ninoslavom Ademovićem, cenjenim muzičarem koji je dugogodišnji saradnik Gorana Bregovića i otac pevača Alena Ademovića. Štaviše, i sam Ademović govorio je o njihovoj vezi.

 

foto: Dragan Kadić

Dve godine sam bio u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara — izjavio je on svojevremeno i požalio se da ga glumica nije pominjala u intervjuima u kojima je pričala o svom radu iako je on sarađivao s njom na muzičko-scenskim spektaklima Njegoš nebom usijani i Stojte, galije carske.

 

Boli me to što nigde na gostovanju nije htela da kaže ko je radio muziku. Mi nismo zajedno već nekoliko meseci, ali kao profesionalac autore moraš da pomeneš pred novinarima — istakao je.

 

Žigonova je tada rekla da je i te kako pominjala Ademovića kao autora muzike u pomenutim spektaklima.

 

To je dovoljan argument da je čitava ta priča izmišljena. Tužno je čime se ljudi bave — objasnila je.

 

Nakon nekoliko godina, početkom 2016. godine, mediji su preneli lepu vest: Ivana se navodno pomirila s bivšim suprugom!

 

Nisam se razvela. Mi smo jedna srećna porodica — kratko je prokomentarisala tada Žigonova.

 

 

makonda-tracker