izgleda bolje nego ikad

DOBIJA PORUKE OD KOJIH TREPERI: Sanja Marinković otvoreno o svom ljubavnom životu nakon razvoda

1

Popularna voditeljka ističe da nije zaljubljena, ali...

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Mesecima se spekulisalo o odnosu Sanje Marinković i njenog supruga Aleksandra Uhrina, a onda je voditeljka prošle godine saopštila da definitivno podnosi papire za razvod braka.

 

Ona je sada ispričala kako provodi dane, da ne dozvoljava da je bilo šta poremeti, ali i otkrila da li je ponovo zaljubljena.


Znaš kako kažu, da si psihički zdrav kad radiš posao koji voliš i družiš se s ljudima koje voliš. Sad je teško, jer su teretane i kafane zatvorene, a mi tamo idemo po parče sreće. Snimatelji i vozači mi kažu da se zbog mene i moje emisije svađaju sa ženama po dva dana — ispričala je Sanja.

 

 

Iako su teretane zatvorene, voditeljka ne dozvoljava da joj bilo šta promeni naviknuti ritam, te je i dalje fizički aktivna kako bi održavala svoju savršenu liniju.


Ja volim kada mene žene gledaju i pomažu mi da budem bolja u poslu. Teretanu sam zamenila tako što trčim napolju. Sinoć sam sa mojom drugaricom 13 kilometara šetala. Radim posao koji volim i uživam, takođe me ispunjavaju i porodične okolnosti, mama, sin — rekla je Marinkovićeva.

 

1 / 7 Foto: Sonja Spasić

 

Budući da je slobodna žena, a pritom izgleda bolje nego ikad, voditeljka je otkrila da li je zaljubljena i da li postoji neko ko joj je privukao pažnju.

 

Zaljubljena, nažalost, nisam. Postoje neke SMS poruke zbog kojih ja povremeno treperim, ali nemam partnera i nisam zaljubljena — rekla je Sanja Marinković u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

 

makonda-tracker