tužna sudbina

Silovao ju je tokom snimanja SPOTA, dok je bila skoro bez svesti: Poznata glumica o stravičnom činu Merlina Mensona

0

Vudova je tada imala bila veoma mlada, omamljena i potčinjena, a danas shvata da je trebalo da se bori bez straha. Njena priča će vas rastužiti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata američka glumica Evan Rejčel Vud (34) potvrdila je stranim medijima da ju je kontroverzni muzički izvođač Merlin Menson silovao davne 2007. godine kada je bila deo snimanja njegovog spota za numeru  "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand).

 

U dokumtarcu pod nazivom "Phoenix Rising" koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu "Sandens" opisana je scena u kojoj je trebalo da glumica i Menson glume intimne scene, ali je zbog njegovog navalentnog ponašanja koje je prevršilo svaku granicu došlo do žučne rasprave.

 

 

Ovaj film se bavi Evaninim poslovnim i privatnim životom koji je po sudu publike i više nego intrigantan.

 

Ono što je posebno iznenadilo publiku jeste podatak da se tokom višečasovnog snimanja spota konzumirao alkohol, te je u jednom momentu bila skoro bez svesti, a tada ju je navodno Merlin obljubio.

 

 

Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene ― rekla je iskreno glumica.

 

Evan sa ove distance shvata da tada nije umela da se zauzme za sebe i da jasno kaže "ne", a ekipa sa seta nije obraćala pažnju na nju, te se i danas veoma uznemiri kada se priseti nemile scene.

 

― Bila sam prisiljena na komercijalni seksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Tada je protiv mene počinjen prvi zločin i bila sam suštinski silovana pred kamerama ― rekla je glumica medijima i dodala: 

 

― Trebala sam reći ljudima da je sve bilo romantično i da smo se lepo proveli, a ništa od toga nije bila istina. Bojala sam se da uradim bilo šta što bi moglo naljutiti Mensona. Spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo kako je naša veza napredovala ― rekla je glumica.

 

Vud je upoznala Mensona 2006. godine kada je imala 18 godina dok je on imao 38 godina. Samo godinu dana nakon glumica i muzičar su završili u vezi koja je trajala do 2010. godine.

 

Podsetimo,  Pevač  je u to vreme tokom razgovora za BBC Radio One istakao da je inspiraciju za pesmu "Heart-Shaped Glasses" pronašao u romanu "Lolita" Vladimira Nabokova i razlici u godinama između sebe i mlade glumice.

 

Merlin Menson
foto: Profimedia

 

Čitao sam Lolitu i inspirisala me moja devojka Evan Rejčel Vud koja je očito znatno mlađa od mene, ali koja je to na sarkastičan način istakla tako što je jedan dan k meni došla sa srcolikim naočarama poput onih na posteru za Kubrikov film. Ja sam joj potom rekao ono što je u refrenu pesme ― priznao je svojevremeno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker