strah i strepnja

Njegove žrtve nisu bile samo devojke u kojima je video PLEN: Merlin Menson je godinama zlostavljao i svoju MAJKU

0

Američki pevač postao je tema svim magazina nakon detalja iz mladosti koje niko nije znao.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kontroverzni muzički izvođač Merlin Menson ne prestaje da iznenađuje publiku širom sveta detaljima svog života koje je nesmotreno želeo da sakrije. 

 

Nakon teksta u magazinu "Rolling Stone" u kojem je do detalja opisano Mensonovo zlostavljanje žrtva, neke od njih istakle su da je pevač u svom stanu imao posebno mesto je je mučio žene, a ono je nazvano  "sobom za loše devojke".

 

Pevačica Fibi Bridžers početkom godine objavila je tvit u kojem je istakala da je u mladosti imala prilike da bude gošća u njegovom domu, a jedna od prostorija imala je naziv i "sobom za silovanje", te pređašnje priče imaju istinitu potporu.

 

 

Kako bi situacija bila još alarmantnija, Mensonov prijatelj iz detinjstva ispričao je medijima da je nastrano ponašanje pokazivao i kao tinejdžer kada je zlostavljao svoju majku bez ikakvog razloga, a pogrdne reči bile su sastavni deo života, godinama.

 

— Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: "Kučka uvek upada u pogrešno vreme".

 

No, zastrašujuća priča koja niko nije ostavila ravnodušnim jeste ispovest glumice Esme Bjanko koja se sa pevačem bila u vezi dve godine.

 

Esme Bjanko
foto: Instagram Printscreen

 

—  Bio je nasilan, vezao me je kablovima, udarao bičem. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: "Menson je samo teatralan." Stvorićemo veliku umetnost. Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kad je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru.

 

I nakon ovako zastrašujućih optužbi Menson i dalje održava koncerte, ima uticaj na mlađe generacije koje ne žele da poveruju da njihov omiljeni pevač ima ovako mračno ponašanje kada se kamere ugase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker