nije dočekala nastavak "žikine dinastije"

Umrla je na ulici ― kao i njena majka: Tragična sudbina glumice uz čiji su osmeh odrastale generacije na Balkanu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ime

26-01-2022 17:19h
Radila za "Radio Slobodna Evropa". Fuj!

mumula

27-01-2022 14:16h
@Ime
maa šipuuu ga tebra doo kraja..

Početnik

27-01-2022 14:20h
@Ime
******la nam srpsku majku ....

mihailovic

26-01-2022 17:56h
Žikina dinastija , serija je morala biti snimljena u nastavku jos ranih 80-ih a ne sada kada jedan deo glavnih glumaca je preminuo.UVEK KASNIMO U SVEMU !
TUGA !

Zvonko

27-01-2022 00:06h
@mihailovic
Skoro svi su umrli! Ostali su još samo boba i trojica miše! Upitno je, da li je živa ljiljana janković koja je igrala milanovu sestru! A što se tiće elze, ne znam koja je svrha njezine pojave u novom nastavku! Jer ona se pojavljivala zbog žike, a njega više nema!

SEBASTIAN

27-01-2022 12:52h
Interesantno de se nigde ne navodi gde je sahranjena da li neko zna čisto informativno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: