tuga do neba

Potpuno je skrhana usled tragičnog gubitka: Oglasila se slavna glumica nakon sinovljevog samoubistva

0

Redžina King je bila veoma vezana sa svog naslednika Aleksandra koji je sebi oduzeo život.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata američka glumica i rediteljka Redžina King doživela je neopisivu tragediju, s obzirom na to da je njen sin Ian Aleksandar Mlađi izvršio samoubistvo nekoliko dana pred 26, rođendan.

 

Nakon ove vesti glumica je potpuno skrhana, nema snage da napusti svoj dom, ali je za svetske medije potvrdila strašnu činjenicu koje je potresla publiku.

 

Naša porodica je na najdubljem nivou uništena gubitkom Iana. On je tako sjajno svetlo kome je tako duboko stalo do sreće drugih. Naša porodica moli za poštovanje tokom ovog privatnog vremena. Hvala ― istakla je Redžina.

 

Sin Regine King, Aleksandar King
foto: Terma / SL / BACKGRID, Profimedia

Njeni prijatelji, kolege i familija priznaju da nisu mogli da naslute da bi mogla da se dogodi tragedija, jer je mladi pevač bio pun života, vedrine i entuzijazma, a povezan koju je osećao sa majkom nije krio.

 

Ljudi će me obično pitati: "Kako je to što ti je Regina King majka?". Ona je samo super mama, zaista. Ona ne dozvoljava da se loši radni dani ili bilo šta drugo vrate i unište vreme koje imamo, tako da je zaista sjajno imati majku sa kojom mogu da uživam u druženju ― objasnio je svojevremeno pevač za strane medije.

 

Kingova je Ijana dobila sa  bivšim suprugom, producentom Ijanom Aleksandrom starijim.

 

Ijan je bio umetnik i di džej koji je pre samo tri dana podelio na Instagramu objavu o predstojećem događaju u Bardotu ovog meseca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by desduné (@desdunemjv)

 

Podsetimo,  glumica je skrenula pažnju na svoj talenat  ulogom Brende Dženkins igrala je u "En-Bi-Si sitkom" seriji, ali i rolom u igranom filmu Džeri Magvajer, kao i uloge u televizijskim emisijama "The Boondocks i Southland".

 

Za ulogu u "Southlandu" biva dva puta nominovana za Nagrada po izboru kritičara za najbolju žensku ulogu u 2012. i 2013. godini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regina King (@iamreginaking)

 

makonda-tracker