USKORO PRINOVA

Za nekoliko meseci na svet će doneti DEČAKA: Prva trudnička fotografija Dejane Živković raznežila pratioce na Instagramu

0

Lepa manekenka ne krije sreću i ispunjenost na svim životnim poljima, a posebno se raduje majčinstvu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata manekenka Dejana Živković uživa u drugom trimestru trudnoće, a za nekoliko meseci na svet će doneti dečaka.

 

Ona je trenutno posvećena privatnom biznisu, otvorila je svoju modnu agenciju koja će mladim manekenima pomagati da naprave međunarodnu karijeru, a to je posebno asocira na njene početke tokom emisije "Prvi sprski top model".

 

Putem društevnih mreža otkako se saznala da je u drugom stanju nije objavljivala fotografije novijeg datuma, ali je konačno odlučila da pratiocima pokaže kako izgleda u blagoslovenom stanju.

 

Skoro da sam zaboravila da poziram otkako sam trudna — napisala je između ostalog lepa brineta.

 

Pozirala je u crnom kompletu gde se nazirao trudnički stomačić, a poslovni stil su mnogi pohvalili.

 

Živkovićeva je nedavno otkrila da je našla čoveka svog života, preduzetnika Filipa Simovića (29) koji je na svim životnim poljima podržava i motiviše.

 

Decembra meseca protekle godine manekenka je pokazala verenički pristen, a ove reči dolazuju da konačno srećna i ispunjena.

 

— Daaa! Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri — jedno veliko DA za sve što dolazi! Isto mesto na isti datum, godinu dana kasnije, na našu godišnjicu.

 

Dejana Živković, Filip Simović
foto: Instagram

Podsetimo, Dejana je veoma vezana za svoju porodicu, oca, majku i sestru Vanju Prokopijević koja je javnosti poznata učesnica jednog muzičkog takmičenja.

 

Otkako je pre nekoliko godina postala tetka malene devojčice, javila joj se želja za majčinstvom, a želju će ispuniti sa muškarcem iz svojih snova.

 

 

 

 

makonda-tracker