blistaju

Uskoro će dobiti prvo dete: Dejana Živković rekla "da" i prvi put pokazala svog budućeg supruga

2

Poznata manekenka trenutno je u šestom mesecu trudnoće, a iako je identitet njenog partnera poznat ona nije s pratiocima na Instagramu delila njegove fotografije — sve do romantične prosidbe.

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Dejana Živković (29) podelila je sa svojim fanovima i javnošću da se verila. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju vereničkog prstena, kao i kako uživa u zagrljaju i poljupcu svog dragog, napravivši tako izuzetak od svog pravila da ne objavljuje njegove fotografije i njihove privatne trenutke.


Daaa! Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri — jedno veliko DA za sve što dolazi! Isto mesto na isti datum, godinu dana kasnije, na našu godišnjicu… — napisala je Dejana.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Manekenka je, inače, trenutno u šestom mesecu trudnoće, a mediji su ranije pisali da je njen partner Filip Simović (29), beogradski biznismen koji vodi porodičnu firmu koja se bavi transportom, dok je on sam vlasnik teretane i školovao se u inostranstvu. Kako su izvori bliski paru nedavno ispričali medijima, ova poznata lepotica nosi dečaka.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Iako im pol bebe nije bitan, saznanje da će dobiti sina ih je potpuno raznežilo — rekao je neimenovani izvor i dodao da će se Dejana i Filip verovatno venčati sledeće godine, nakon što njihova beba dođe na svet.

 

 

makonda-tracker