jasan stav

Žene se jedna drugoj izjadaju, a mušarci su puni kompleksa, smatra Đorđe David: Pevač otvoreno o svojim stavovima

2

Nakon ove konstastacije Đorđe bi mogao da uđe u ozbiljnu debatu sa svojim prijateljima.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Rok muzičar Đorđe David ne prestaje da intrigira javnost svojim stavovima, specifičnim ponašanjem i iznošenjem mišljenja, naročito kao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

 

Kao veoma temperamentan i iskren muškarac, ne može da ostane nem na mnoge teme, naročito kada je reč o onima u vezi sa muško - ženskim odnosima. Na pitanje, da li jači pol odelava "frustracijama i kompleksima", Đorđe je imao spreman odgovor:

 

Muškarci su iskompleksiraniji pol nego žene, to je sigurno, odmah to da kažem. Oni imaju veliki problem kada njihove devojke ili žene odlaze na neko njihovo tradicionalno okupljanje. Međutim, ja se uvek radujem zato što znam da su takvi devojački sastanci ustvari priča u okviru koje se one jedna drugoj izjadaju — rekao je roker okupljenim medijima i dodao bez oklevanja:

 

 

Drugo, svaka između sebe uporedi svoj problem s problemom one koja je prekoputa i uvek ova koja sabira utiske misli da je problem ove druge veći, pa se vrati sa još više ljubavi svom partneru. Da li je u pravu ova ili ona prekoputa, to nikada ne znamo.

 

Njegove konstatacije su nasmejale publiku, a mnogi su se složili da su muškarci "nezgodniji" od žena.

 

Đoletova opsežna zapažnja i istraživanja vraćaju nas na katedru glume, gde je naučio da procenjuje ljude, situacije, a potom i da ih dočarava na netipičan način. 

 

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića, zajedno sa Anicom Dobrom, Goranom Radakovićem i Nebojšom Bakočevićem, a i danas je ova ekipa ostala u veoma dobrim odnosima.

 

Publika je Đorđa Davida imala prilike da gleda u filmovima "Groznica ljubavi", "Doktorka na selu", "Vuk Karadžič", "Rođeni sjutra", ali je on ipak odlučio da se posveti muzičkoj karijeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker