da li ste znali?

Silvaninog muža u filmu "Toma" igra sin Voje Brajovića: Ove fotografije pokazuju koliko Vukota liči na čuvenog tenisera

5

Mladi Brajović nije glumac po zanimanju, ali kada su prave uloge u pitanju, nema problem da se pojavi na velikom platnu.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Filmsko ostvarenje biografsko - dramskog karaktera  "Toma" 1. januara premijerno je prikazano na malim ekranima, a oduševljenje glumačkom ekipom, dočaravanjem emocija i života čuvenog boema pročulo se širom regiona.

 

Ulogu legendarne pevačice Silvane Armenulić tumačila je glumica Tamara Dragičević, dok je njenog supruga - Radmila Armenulića igrao sin Voje Brajovića - Vukota koji neodoljiva podseća na tenisera iz mlađih dana.

 

 

On je bio izbor reditelja Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca, zbog svojih fizičkih karakteristika, iako Vukota nije glumac, već maneken i scenarista, ali je nekoliko puta tumačio sporedne role u domaćim filmovima.

 

Radmilo Armenulić putem medija istakao je da je zadovoljan kako ga je Vojin sin dočarao, ali mu se Tozovac nimalo nije dopao je predstavljen kao neozbiljan i nesnađen lik. 

 

Mladi Brajović je pre nekoliko godina poneo titulu najpoželjnijeg muškarca prestonice, a on je i danas aktivna na međunarodnim pistama. 

 

 

Neretko u sklopu modelinga obilazi svetske destinacije, a putem Instagram profila možemo videti njegove fotografije iz Italije, Pariza, Londona. 

 

Poput oca Voje i sestre Iskre zavoleo je domaću kinematografiju i pozorišne daske još kao dečak, ali sebe nije video samo kao umetnika.

 

 

 

makonda-tracker