promenio i posao i izgled

Ko zna koliko ste puta prošli pored njega! Zgodni Marko iz grupe 187 danas je neprepoznatljiv (FOTO)

4

Predstavio nam se kao reper s neobičnom bradom i brkovima, a posle vrtoglavog uspeha promenio je profesiju, a potom i izgled

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Reper Marko Janković, koji je činio čuvenu grupu 187, nestao je iz javnosti pre mnogo godina jer je mikrofon i scenu zamenio novim poslom, u kom, reklo bi se po fotografijama na Instagramu, uživa!


On se danas bavi grafičkim dizajnom i fotografijom, a pre nekoliko godina ispričao je da je ovo njegova struka i da mu je muzika bila samo hobi.


Ipak, sada radim kao grafički dizajner. Malo ljudi zna da radim od svoje devetnaeste godine, završio sam srednju grafičku školu, fakultet za dizajn i specijalizaciju za 3D & CGI. Oduvek sam bio posvećen svojoj struci, dok mi je muzika bila samo hobi — rekao je Marko pre nekoliko godina.

 


Međutim, budući da je jedna od njegovih velikih ljubavi, muzika je i dalje deo njegovog života, ali na drugačiji način nego kada smo ga upoznali.


Muzika je i dalje sastavni deo mog života, nekada volim da radim u tišini, a nekada uz muziku, u zavisnosti od toga kakva su mi energija i inaspiracija potrebne za određeni projekat — objasnio je on jednom prilikom.

 


Kako je istakao, ne nedostaje mu karijera u rep muzici.


Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike — rekao je.
 

 

 

makonda-tracker