uvek s osmehom

"Roditelji moraju imati uvid šta se dešava sa decom": Roksanda Babić iskreno o majčinstvu i izgledu koji obara s nogu

0

Voditelja plesi svojom ledenom lepotom, platinastom kosom i prodornim očima.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata voditeljka i tv lice Roksanda Babić sa publikom je podelila kako usklađuje poslovne i privatne obaveze, ali i kako izgleda njena svakodnevnica sa naslednicima. 

 

Bitna je samo dobra organizacija. Kakvu god vrstu TV programa da radite, tačno znate koliko je veliki minut. On je kao kuća! U živom programu sam dobro naučila da raspolažem vremenom, da cenim svaki minut. E, kako pakujem program, tako se trudim da upakujem i svoj ostatak dana, privatni život, kako bih stigla sve da obavim kod kuće i oko dece — kaže Roksanda za Lenu i dodaje da li se susretala sa problemima zbog online nastave. 

 

Pandemija je promenila svet, to je prosto opšte mesto. Pre 27 meseci nismo znali šta nas čeka. I mi, kao roditelji školske dece, morali smo da se adaptiramo korak po korak. Sreća je što su moja deca mala. Mlađi je ove godine krenuo u školu, ide normalno, časovi traju 45 minuta, sva deca su u odeljenju sa učiteljicom. I stariji sin je cele prošle godine fizički išao na nastavu sa skraćenim časovima i odeljenja su bila podeljena. Ove godine škola teče normalno. Verujem da je bilo teško roditeljima starije dece čija se nastava menjala na nedeljnom nivou. Međutim, važno mi je da znam šta su svakoga dana radili u školi. Pregledamo sveske i knjige, uradimo domaći. Roditelj mora da ima uvid šta se dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda Babic (@roxybabic)

 

S obzirom na to da godinama vodi računa o pravilnom načinu života i treningu, za Lenu otkriva kako održava fantastična izgled.

 

Vežbam ceo život. Bitno mi je i zbog zdravlja i osećaja sreće. Uspevam da to uglavim tri puta nedeljno po pola sata. Vodim računa o zdravlju kože s obzirom na to da sam pod teškom studijskom šminkom pet dana nedeljno. Oporavljam lice kod kozmetičara tretmanima koji daju hidrataciju i biram medicinske kreme. Sve ovo više spada u negu.

 

Roksandin suprug je poznati vaskularni hirurg, ali ona o ovoj temi ne voli da govori u medijima.

 

Ne volim to. Mislim da je neukusno. On ima svoju profesiju, ja svoju. Nema tu mesta za šarene novine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda Babic (@roxybabic)

 

makonda-tracker