PRISETIO SE

Kaje se što nije iskoristio SLAVU u pravom trenutku: Bane Mojićević sebi postavlja pitanje zbog čega je to dopustio

1

Nakon pobede u "Zvezdama Granda" bio je miljenik mlađe populacije, ali je vremenom sve manje želeo da bude u javnosti.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Talentovani pevač Bane Mojićević uskoro će proslaviti 18 godina prisustva na muzičkoj sceni što ga veoma raduje, te je ovim povodom govorio u emisiji zabavnog karaktera.

 

―  Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima. Imao sam million glasova u glavi od kompozitora, tekstopisaca, producenata, drugara, svako je imao svoje mišljenje. Najjače mi je bilo kad sam spremio prokafanski album 2014. i otišao na TLZP, tamo razvalim sa imitacijama pop i rok muzike, i onda su svi krenuli kao “Ma, ti si Merlin”, pa “Ti si Čola”, a onda “Možda bi mogao nešto kao Lukas”. I ti slušaš sve njih, znaš da možeš sve, ali je pravo pitanje šta sam zapravo ja?! Neosporno je da mogu da otpevam i Tomu i Čolu, Lukasa i Tozovca, ali šta je ono što ja najviše volim?! Još na sve to kad si dobar imitator, zato i kažem da ono što pevač oseća treba i da sluša, pa onda sve ostalo da poštuje. Tako i ja danas svako mišljenje uvažavam, ali na kraju sebe poslušam ― rekao je i dodao:

 

Bane Mojićević
foto: Printscreen Kurir TV

 

―  Sigurno ne bih došao do ove pozicije da nisam prošao tim putem. Kajem se što nisam iskoristio u medijskom smislu pobedu u "TLZP", zapravo taj publicitet koji sam imao godinu dana. 

 

Od Baneta su svi očekivali da će na pravi način iskorititi medijsku pažnju, ali to nije učinio.

 

―  Da u tom trenutku imam spremnu jednu, dve pesme, pa čak i ceo album, da grunem i razvalim. I da nije bilo mega hitova, siguran sam da bi bilo zapaženo prošlo zbog publiciteta i popularnosti. Pored “Zvezda Granda” i “TLZP” je bilo neverovatno i najvrednije televizijsko iskustvo, to je nešto što je ostavilo ozbiljan trag u mom životu, a da ne pričamo o karijeri ―  završava Mojičević za “Zvezde Granda Specijal”.

 

Podsetimo, pevač se pre više od dve godine razveo od supruge sa kojom je dobio dvoje dece, ali su ostali u dobrim odnosima, kako neretko ističe.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker