bezuslovno

"Fali mi da se brat i ja osećamo zaštićeno, makar na drugom kraju sveta": Saška Janx podelila dirljive majčine uspomene

0

Pevačica se prisetila kako je nekad u njenoj porodici izgleda 6. decembar, kada se slavio rođendan majke Miljane i godišnjica braka. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Saška Janković (Sashkajanx) doživela je veoma tešku situaciju kada je za kratko vreme izgubila oba roditelja, nakon borbe sa opakim zdravstvenim problemima.

 

Jankovići su bili uvaženi lekari širom Smedereva i okoline, a mama Miljana oduvek je verovala u Šaškin talenat i uspeh koji je danas ova talentovana pop zvezda i dokazala.

 

Danas bi doktorka Miljana napunila 60 godina, baš 6. decembra sa suprugom Draganom proslavila bi 34. godine braka, te njena mezimica je na poseban datum podelila porodične fotografije koje su raznežile publiku.

 

— Raspisah se letos kada bi tati bio 60. rođus. Ista generacija, osnovna školska klupa, ljubav u gimnaziji (tu je i vaša a naša omiljena fotka sa proslave mature), pa isti faks. I desim vam se ja, te vas ubrzam. Svašta sam kroz godine pisala. I, jedna je izjava koja uvek važi. Fališ mi kao zreloj mladoj ženi za sve ono šta ćerkama majka u tim godinama treba, i šta joj može preneti, pomoći, uskočiti. Da malo budem razmažena i lenja znajući da ćeš svratiti, rešiti, iako ja mogu sama. Ali sam ti dete u svakom životnom dobu. I vrlo bih "koristila" to, jer to bi i ti rekla. To tako majke! Da pošalješ hranu jer ja jurcam pa ne stižem, a naravno da bih jela kuvano od mame. Da onako stvoriš ogrlicu za bitan nastup u nemogućim uslovima "u minut do 12" — napisala je Saška u dahu, pa nastavila: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANX (@sashkajanx)


Da mi javiš kada su emisije u kojima sam, jer ne propuštaš, a ja često pojma nemam ili ne stižem. Da mi ponoviš ono da se zauzmem za sebe, ali da igram fer, sa integritetom, poštenjem, i da se to uvek isplati.Da niko nije vredan mog nerviranja i suza .Da kao i ti dajem ljubav i razumevanje, a kako sam drugačije mogla i da naučim, nasledim, kada te svi pamte takvu. Da se brat i ja osećamo zaštićeno i bezbedno makar na drugom kraju sveta. Mada i ovako jesmo, jer koliko si samo ponavljala da moramo da znamo ovo i ono kada vas više ne bude. I koliko me je to nerviralo tada, jer šta, pobogu, pričaš i kako bi se to desilo. Ali, eto. I hvala ti. Da me teraš da ti pevam, jer to ti je kažeš, radost i slušala bi satima. Ili kako pišem pesme za klavirom, a ti uživaš. Pa tata uleti sa profi argumentima, jer tebi su uvek sve super. Eh... Majka — poručila je pevačica i rasplakala pratioce emotivnom porukom.

 

Jankovićeva se hrabro bori sa ovim nemerljivim gubitkom, a rođeni brat joj je neizmerna podrška, te zajedničkim snagama hrabro koračaju ka ispunjenu svojih snova i roditeljskih želja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANX (@sashkajanx)

 

 

 

 

makonda-tracker