na ravne časti

U bolnici je sastavio novi testament: Ovo su detalji raspodele imovine nedavno preminulog Milutina Mrkonjića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Mikica

01-12-2021 14:29h
On u aleji zasluznih gradjana?Aman ljudi.Koliko se nalapao nasih para?

savski venac

01-12-2021 15:42h
@Mikica
I to je sad aleja estrade.

pitanje

15-02-2022 12:05h
@Mikica
Sta ti imas, slepce, da je se neko i od tebe nalapio para?

Slavica

01-12-2021 17:36h
Uzas da taj Mrkonjić nije kaznjen sto poseduje dve zene alo el zivim u Srbiji Il u turskoj bruka da zenu ne spominju sramota boga ima sve ce ispasti neduzan

Stojan

03-12-2021 06:22h
Ja sam slusala da Bekuta kaze da je ona sama kupila sta i opremila ga, da on nije nista tu ulozio. A sto se tice komentara da je imao dve zene, pa zar neznaju, da je rastavljen od zene ali nije razvencan i da je ziveo u vanbracnoj zajednici sa Bekutom. To nije nista strasno. Sa zenom je bio u dobrim odnosima i cak joj je i pomagao oko nekih stvari. Ona onako malecka je uspela da ga zavede pa verovatno je znala kako da od njega imami da joj pomogne neke stvari. Izgleda nije htela da ga ostavi na miru.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: