ljubav

ŠIK stajlinzi, pastelne nijanse i magični Trst: Dunja Jovanić pokazala MAJKU, od koje je nasledila istančan ukus

0

Na porodično putovanje pošla i malena Bejbi koja je ukrala pažnju pratilaca, a Dunja je nedavno objasnila zbog čega kuca provodi vreme u kolicima. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Blogerka, youtube zvezda i preduzetnica Dunja Jovanić iskoristila je kraj novembra kako bi sa majkom - profesorkom engleskog jezika i književnosti otputovala u čarobni Trst, a fotografije su oduševile pratioce putem društevnih mreža.

 

Mnogi su joj poručili da neodoljivo podseća na mamu kako po crtama lica, tako i besprekornom stilu koji ostavlja bez reči. Za jesenji dan Italiji odabale su trendi bele kapute koje su ukombinovale sa pastelnim nijansama, i time održale mini modnu lekciju.

 

Sa njima je na put pošla i neizostavna Bejbi, zapadno škotski beli terijer koji je Dunji poput člana porodice. Mnogi su se pitali zbog čega ljubimac provodi vreme u kolicima, a reč je o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji Jovanićeva pokušava da ublaži uz pomoć vrsnih veterinarskih stručnjaka.

 

—  Osim što sam se razbolela, u ponedeljak sam saznala da Bejbi ima fibrozu pluća koja je zahvatila 70 posto pluća. Bolest je progresivna i situacija neće biti bollja. Njena svakodnevnica više nikada neće biti ista jer ne sme da se izlaže stresu, umoru, promeni temperature, šetnji. Trebalo je dana kako bih sve ovo procesuirala, tačnije isplakala — napisala je blogerka nedavno putem Instagrama.

 

Od tog momenta rešila je da sve slobodno vreme provodi sa najmilijima jer su uspomene najdragocenije što nam zauvek ostaje u srcu.

 

makonda-tracker