Čestitke!

U njihovom domu je veliko slavlje i veselje: Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili sina Zorana

2

Mladi par krstio je svog sina i tom prilikom priredili su slavlje porovodom ovog svečanog događaja.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili su svog sina Zorana Šijana i tom prilikom priredili veselje povodom te prilike za svoju porodicu i prijatelje. 

 

 

Ono šta je bilo vrlo interesantno jeste to da su oni u sali gde su priredili veselje ukrasili sa mnogo balona te je evidentno da su uložili vreme kako bi dekrisali salu gd eprovode vreme posle krštenja u crkvi. 

 

Na svom Instagram profilu snimke i fotografije sa slavlja podelila je ponosna mama Bojana Rodić i tako prenela deo atmosfere sa slavlja. 

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da je sin poznatog para, inače, dobio ime po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, baš kao što je Bojanin sestrić Željko Ražnatović, sin njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića, nazvan po Arkanu.

 

U dom Šijana je rođenjem Zorana bilo priređeno i veliko slavlje, pa se tom prilikom tada oglasila se i pevačica Goca Božinovska, koja je postala ponosna baka, a koja je za Blic izjavila:

 

Hvala vam puno na čestitkama, ne postoji veća radost i sreća. Postala sam baba, sve je prošlo kako treba. Slavimo, ljudi mi dolaze u kuću već.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker