presrećna je

Voditeljka u 48. godini po prvi put postala MAMA: S ponosom je podelila prvi trenutak sa SINOM iz toplog doma (FOTO)

6

Amanda Brijam je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju, a na svemu je zahvalna suprugu Džulijanu.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata voditeljka Amanda Brijam pohvalila se publici putem svog Instagram prodila da je na svet donela naslednika u 48. godini, a ovo iskustvo za nju je nerpocenjivi životni dar.

 

— Presrećna sam i puna ljubavi što mogu da podelim ovaj trenutak sa Džulijanom (suprugom) jer smo dobili sina Finiksa Blejza Birama Okinsa. Došao je na ovaj veliki i divan svet. Privilegija je što ćemo čuvati i negovati njegovu malu dušu. Mogućnosti su beskonačne i beskrajno smo zahvalni što je odlučio da budemo njegovi roditelji — istakla je ponosno Amanda i podelila fotografiju sa bebom iz porodičnog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Byram (@amandabyram)

Sa suprugom Džulijanom godinama se borila za potomstvo, a sada je im konačno uspelo da se ostvare u najvažnijom ulozi koja ih je promenila.

 

—  Naše putovanje da postanemo roditelji bilo je veoma dugo. Mi znamo koliko puta nam je bilo slomljeno srce i nada. Dovelo nas je do očaja  istakla je nedavno i dodala:

 

— Posle svih godina, padanja i slomljenog srca sve se završilo na najpozitivniji način. Hvala ti. Hvala tvojoj energiji i entuzijazmu. Tako smo srećni što te Finiks i ja imamo i što možemo da te zovemo tata. Ti si naš heroj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Byram (@amandabyram)

Podsetimo, pre izabranika Džulijana, voditeljka je bila u romansi sa australijskim ragbistom Krejgom Mekmalenom, ali su se rastali usled različitig pogleda na budućnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Byram (@amandabyram)

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker