LJUBAV CVETA

Vojaž ima novu devojku, a ona je mlada influenserka iz Turske: Publika kaže da je zavodljivija od Breskvice? (FOTO)

1

Fotografije lepe Čagle Ben oduševila su pratioce na društevnim mrežama, a njen izgled osvaja publiku širom Evrope.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Popularni izvođat trep muzičkog pravca Mihajlo Veruović Vojaž konačno je srećan u ljubav nakon kraha romanse sa koleginicom i bivšom saradnicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

 

Iako nakon raskida nije želeo da otkriva identitet svojih izabranica i simpatija, trenutnu zaljubljenost i srećnu nije mogao da krije, te je priznao da je u vezi sa mladom influenserkom iz Turske, Čagli Ben koju na društvenim mrežama prati više od 100 hiljada ljudi, prenosi Telegraf.

 

Da Mihajlo ima novu devojku saznalo se kada je uputio javno izvinjenje zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

 

— Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno ili neprijatno. Za mene tri prsta nisu fašistički ili nacionalistički simbol, samo se tako pozdravljamo. Izvinjavam se jer nisam imalo lošu nameru —  istakao je, te je kao dokaz da nije nacionalista priznao ko mu je nova izabranica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

—  Poznat sam po tome što volim sve i što širim ljubav. Tu sam za sve i nisam nacionalista. Moj menadžment je iz Bosne i Hercegovine. Devojka s kojom se trenutno viđam nije pravoslavne vere. Nemam mržnju u svom srcu. Želim da se izvinim svima jer imam tu potrebu — završio je Vojaž.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker