ima jasan stav

"NIJE NAMA DO NOVCA JER SMO MLADI": Vojaž progovorio o raskidu sa Breskvicom, ali i trenutnim osećanjima!

0

Pevač ističe da je ga je ova situacija naterala da postane zreliji. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mladi izvođač trep muzike Mihajlo Veruović Vojaž ispričao je sve detalje u vezi sa spekulacijama o lažiranju raskida sa izbaranicom Anđelom Ignjatović, poznatijom pod umetničkim imenom Breskvica.

 

"Nije nama do novca jer smo mladi. Sve što radimo je iz čiste ambicije i ljubavi prema muzici, nije meni krajnji cilj novac. Pokušavam da nađem lepu misao da bih mogao da kažem šta osećam. Da bih video dugu, mora da bude malo kiše. Život nije jedna ružičasta stvar. Mora da postoji malo kiše da bih ipak video tu dugu. Smatram da je kiša koju sam ja prošao uticala na mene i da me je pretvorila u iskusnijeg momka. Sad je vreme da se fokusiram na dugu" - kaže Vojaž i dodaje:

 

Voyage, Breskvica
foto: Instagram

"Čitava situacija me je ojačala. Imao sam vremena da razmišljam o sebi, čovek kada misli, on napreduje. Ne želim da komentarišem navode da li je došlo do prevare i da li je Breskvica bila sa raznim reperima. To je zanimacija za ljude, da čitaju te napise i o tome pričaju. Prevelika privatnost je u pitanju" - poručio je mladi pevač.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker