Pohvalno

Trebalo joj je dosta vremena da svoju liniju dovede u red: Pevačica Ilma Karahmet uspela da smrša 20 kilograma

1

Šira javnost ju je upoznala kao devojčicu, a danas je ona izrasla u pevačicu koju zbog talenta i pevačkog umeća svi hvale, a malo ko zna koji ju je problem mučio. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Ilma Karahmet prvi put se na domaćoj javnoj sceni pojavila učešćem u muzičkom takmićenju X Factor Adria izvođenjem pesme "Ima jedan svjet". Ona je u tom takmičenju stigla do finala, da bi se kasnije prijavila na jednom drugo muzičkom takmičenju - 2018. godine i tada pobedila. 

 

 

Međutim, ono što je pevačicu u poslednje vreme najviše mučilo jesu njeni kilogrami. Kako je i sama navela, uspela je da "skine" čak 20:

 

Trebalo je baš dosta vremena, da sam bila na nekoj striktnoj dijeti možda bi bilo brže - rekla je Ilma u smisiji "Grand news" i dodala:

 

 

Ja inače volim da uživam u životu, ne volim da se opterećujem nekim stvarima, muzika je nešto najlepše što ja radim, tako da to sam sebi stavila na prvo mesto. Imam jednog jako dobrog prijatelja koji baš ima problema sa kilažom, ali je jedna jako dobra duša i on je malo pričao sa mnom i nikad se ne bi odlučio na taj korak operaciju želuca, jer želi sebi da dokaže da je zaista jak i da može da izgubi višak kilograma i dobro mu ide. Nisam protivnik toga, ko želi samo napred.

 

 

Podsetimo, da je do nedavno malo ko znao da Ilma Karahmet trebalo da otpeva numeru "Ponoć" iz filma "Toma".

 

Željko Joksimović je hteo da ja dajem glas Silvani, što mi mnogo znači, ali ja sam bila mnogo bolesna – ispričala je pevačica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker