kako se vama čini?

"SEKS I GRAD" BEZ SAMANTE: Evo kako će biti objašnjeno odsustvo mnogima omiljene članice slavne četvorke

0

Pravi "bum" izazvala je informacija da se snima nastavak "Seksa i grada", a obožavaoci širom sveta čekaju da vide kako će izgledati novo poglavlje u životima Keri, Mirande i Šarlot.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na veliku žalost mnogih, među njima neće biti četvrta članica postave, Samanta Džouns, za koju većina tvrdi da će i te kako nedostajati i da bez nje — to nije to.

 

Dok se fanovi pitaju kako će Samantino odsustvo biti objašnjeno u And Just Like That, direktorka sadržaja Kejsi Blojs ističe da je izvesno kako će se Samanta prosto udaljiti od svojih prijateljica i naslutiće se da je njihovo prijateljstvo izbledelo.

 

Kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u naše živote i odlaze. Prijateljstva izblede, a nova prijateljstva počnu. Mislim da to sve pokazuje faze života u stvarnosti. Žele ispričati stvarnu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u Njujorku. Prijatelje koje imate s trideset možda više nećete imati s pedeset godina — rekla je Blojs za TV Line.

 

Sama Sara Džesika Parker rekla je da će joj Samanta nedostajati i da su je svi voleli, da više nije deo ove priče, ali uvek će biti deo njih.

 

Mnogi se pribojavaju za sudbinu Zverke, jer se još pre nekoliko godina navodilo da će njegov lik ubiti u trećem nastavku, ali Kris Not tvrdi da je to laž. Kada su Saru Džesiku pitali šta će biti sa Zverkom, misteriozno je napisala: Pričekajte i videćete.

 

 

makonda-tracker