potresna vest

Oglasila se PORODICA Marinka Rokvića: Ovo je pravi uzrok smrti legendarnog pevača

0

Marinko je svojim neponovljivim pesmama utkao emociju u svakog čoveka, a njegov lik i delo večno će živeti u srcima publike.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Istaknuti narodni pevač Marinko Rokvić napustio nas je u 68. godini života, a ova vest rastužila je publiku, kolege, prijatelje.

 

Mesecima je njegovo zdravstveno stanje bilo narušeno, ali je uspeo da se izbori sa virsuom korona, nakon čega je operisao cistu, a porodica je sada zvanično otkrila da je uzrok smrti je kancer pankreasa.

 

—  S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni. — prenose mediji.

 

Marinko Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Bakterija infekcija sa kojom se pevač mesecima borio dodatno je narušila opšte stanje organizma, te nije uspeo da pobedi opaku bolest.

 

Slavica, Nikola, Marko i snaje Bojana i Sara sve vreme su bile uz Marinka, a ova podrška i pažnju mu je neizmerno značila.

 

Kolege i publika putem društevnih mreža i medija opraštaju se od velikom umetnika koji je obeležio domaću muzičku scenu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker