(foto)

UDALA SE MARIJANA MIĆIĆ? Glumica blista u 8. mesecu trudnoće, a jedan detalj otkriva NJENU TAJNU

3

Glumica Marijana Mićić u osmom je mesecu trudnoće, te na Instagramu redovno deli svoje lepe momente dok odbrojava do porođaja, a sada je nehotice otkrila još nešto...

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Marijana Mićić objavila je na Instagramu fotografiju, a mnogi su primetili burmu na njenoj ruci.

 

 

Do porođaja Marijane Mićić ostalo je veoma malo vremena, budući da je u osmom mesecu trudnoće. 

 

Marijana se požalila najpre na Instagramu da joj je bio hakovan profil, pa podelila i dva trudnička selfija. Ipak, prstenje nije ostalo nezapaženo...

 

Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata sam bila bez instagrama. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo, ali ako se pomerim korak levo ili desno, raaaaaaj! Dakle, bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na Instagramu, ništa nije onako kao što izgleda! I da, ogromno i veliko hvala svima — napisala je Marijana.

 

Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

 

Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav — izjavila je glumica u intervjuu za Hello.

 

Marijana Mićić
foto: Instagram

 

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali dobro je poznati njegov otac, pevač Srđan Marjanović.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker