zna tajnu

"Honorar je poslednja tačka na mom spisku": Viktor Savić ističe šta je potrebno kako bi mladi glumac USPEO u karijeri

0

Glumac je jedan od miljenika nežnijeg pola, a njegova harizma na velikom platnu obara s nogu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Istaknuti glumac Viktor Savić raduje se novim tv ostvarenjima, a kada prihvata uloge veoma mu je važan scenario i ekipa sa kojom sarađuje, kako bi finalni produkt bio po meri gledalaca.

 

"Najbitniji su mi scenario i partneri, ali na kraju i novac. Honorar je poslednja tačka na mom spisku, ali svakako prvo idu ove stavke koje sam pomenuo na početku."

 

Svedoci smo hiperpodukcije domaćih ostvarenje kakvu ne pamtimo na ovim prostorima, te se glumac osvrnuo i na ovu tematiku.

 

"Postoji gomila mojih kolega kojima je ovaj posao jedini izvor prihoda. Ne bih komentarisao da li kvalitet može da se održi u sve većem broju serija i filmova, ali najbitnije je da kolege od ovoga posla zarađuju. Ukoliko je dobar scenario, kvalitet će sam po sebi doći sa ljudima koji imaju dara. Bitno je da ima posla za sve moje kolege."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

 

Glumačke akademije svake godine iznedre na desetine talentovanih ljudi, a za uspeh je ipak potrebno više faktora, smatra Viktor.

 

"Teško je uvek na početku. Sve to zahteva posebnu sreću i socijalnu inteligenciju kao i za svaki drugi posao. Bitno je u sve zakoračiti hrabro i pre svega je potrebno da se veruje u to."

 

U budućnosti publiku očekuje dosta projekata u kojem ćemo moći da gledamo popularnog umetnika.

 

"Postoje projekti na kojima trenutno radim. U pitanju je predstava “Mačka pečena” u “Teatru na brdu”, jedna tema o kojoj treba da se priča, a to je zlostavljanje žena. Jedna dramska priča, jer je tema sama po sebi teška. To je nešto što bi mladi ljudi trebalo da pogledaju. Poslednje što sam završavao je film “Bilo jednom u Srbiji”, čija se radnja dešava između dva rata. Jedna pozitivna i nadahnjujuća priča, prepoznatljiva po mentalitetu ljudi. Treba da podižemo moral o svemu tome"- završavaSavić.

 

 

makonda-tracker