kako vam izgleda?

LEPU TEODORU GLEDALI STE U POPULARNOJ SERIJI: Bila je na korak od udaje za srpskog glumca, ali se ljubav ugasila!?

0

Romansama sa muškarcima poznatim javnosti, zaintrigirala je publiku

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Teodoru Miljković zapazili ste kao Gabrijelu u seriji "Budva ne pjenu od mora". Ona je glumila devojku zgodnom Crnogorcu Nikoli Šoću, sa kojim je snimala i vrele scene za potrebe ove serije, a zanimljivo je i to da su njih dvoje jedno vreme bili i u vezi.

 

U seriji koja je bila veoma popularna na našim malim ekranima, Teodora je igrala 2015. uz sjajnu glumačku ekipu, od Mime Karadžića, preko Ljiljane Blagojević do Marka Nikolića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Miljković (@laylareiko) on

 

"Divno mi je s Teodorom, ali u toku protekle godine imali smo previše obaveza, bili smo rasejani, pa zbog toga ni sami nismo znali na čemu smo. Sad smo sigurni da je naša ljubav prava", govorio je ranije Nikola, međutim njihova ljubav se ubrzo ugasila.

 

Nakon raskida sa Nikolom, Teodora je ušla u vezu sa glumcem Viktorom Savićem, koji je bio 12 godina stariji od nje, te pisalo da će nju odvesti pred oltar, međutim usledio je raskid, ali o razlozima nikada nisu govorili u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Miljković (@laylareiko) on

 

Teodoru više nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Često pratioce obraduje svojim fotgrafijama sa putovanja, te je promenila i boju kose, sada je znatno svetlija. Kako je sama napisala, ona radi na Dvoru, a to malo ko zna.

 

 

 

 

makonda-tracker