mere opreza

Kloi Kardašijan veoma zabrinuta: Po drugi put je zaražena virusom korona, a i njena trogodišnja ĆERKA Tru je pozitivna

0

Publika je pruža neizmernu podršku, a otac devojčice Tristan Tompson im je sve vreme na raspolaganju kako bi im olakšao vreme u izolaciji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Proslavljena rijaliti zvezda i preduzetnica Kloi Kardašijan iznenadila je publiku širom sveta svojim tvivom o zdravstvenom stanju, naročito kada je spomenula da je po drugi put zaražena virusom korona ali ne samo ona već i naslednica Tru koja ima samo tri godine.

 

"Samo sam želela da vas obavestim da smo Tru i ja pozitivne na kovid. Imala sam brojne zakazane obaveze koje ću sada, nažalost, morati da otkažem. Srećom, vakcinisana sam, pa će sve biti u redu. Bićemo u karantinu i poštovaćemo sve mere. Molim vas, čuvajte se", naglasila je Kloi putem socijalne platforme i zabrinula pratioci koju su joj neprestano postavljali pitanja i reči podrške.

 

Podsetimo, Kardašijanova je ćerkicu dobila sa košarkašem Tristanom Tompsonom sa kojim je više od dve godine u turbulentnim odnosima, s obzirom na javne prevare, rastanke i razmirice.

 

Najnovije fotografje govore u prilog da je par ipak našao zajednički jezik zbog dobrobiti mezimice, a niko ne isključije opciju da ljubavni odnos bude kao na početku romanse.

 

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker