srećni i zadovoljni

Mnogi je porede sa čuvenim OCEM, a ona je ista MAJKA: Vaja Dujović podelila idilične porodične fotografije (FOTO)

0

Darovita glumica kojoj predviđaju blistavu karijeru postala je sinonim za prefinjenost, prirodnost i posebnu izražajnost na sceni.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantna glumica Vaja Dujović koju je publika upoznala ulogama u ostvarenjima "Jedne letnje noći", "Santa Marija della Salute", "Državni službenik", "Nečista krv - greh predaka" osvaja svojim sirovim talentom, neposrednošću, specifičnom lepotom i umetničkim izrazom koji su prepoznali ljubitelji domaće kinematografije.

 

Vaja je diplomirala glumu na "Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu", a godinama igra na nekoliko pozorišnih scena u prestonici, neretko i sa svojim ocem Vladanom Dujovićem koji je na javnoj sceni od davnih osamdesetih godina.

 

"To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla" - izjavila je za Mondo kada su je svojevremeno upitali.

 

Iako je na prvi pogled neodoljivo podseća na oca, naročito na filmskom platnu, glumica je držanje, osmeh i harizmu nasledila od majke Maje koja se nije često pojavljivala u medijima.

 

Dujovićeva neretko putem svog Instagram pofila deli idilične porodične fotografije, a one na kojima je i brat Andrija prikazuju istinsku srećnu koju su stvorili.

 

Talentovanu dramsku umetnicu porede sa koleginicom Natašom Tapušković iz mlađih dana, a s obzirom na mističan pogled i sofisticiranost kojom zrači ne sumnjivo će se za njen lik i delo u budućnosti tek čuti.

 

 

 

makonda-tracker