Veče sa Matijom Bećkovićem u Zvezdara teatru

0
U petak, 30. decembra 2011.g u 20h održaće se Veče sa Matijom, tradicionalno dobrotvorni program koji Matija Bećković već 15. put održava u Zvezdara teatru.

Naš uvaženi pesnik će govoriti svoje objavljene i neke nove stihove, a prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

Do sada su donatorski prihodi upućeni:

Deci-ratnoj siročadi u Trebinju, Obnovi kupole Manastira Svetog Vavedenja u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja Drinka Pavlović u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici, Dečijem hematološko-onkološkom odelenju Univerzitetske klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KBC Dragiša Mišović u Beogradu, Institutu za zaštitu majke i deteta Srbije Dr Vukan Čupić na Novom Beogradu, Dečijem odeljenju Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, Školi za učenike oštećenog sluha Veljko Radmanović u Zemunu, Narodnoj kuhinji Prekovo kod Novog brda (Kosovo i Metohija), za izgradnju crkve u selu Krtova u Bosni i Hercegovini, za izgradnju crkve u Nikšinom Kiljanu na planini Lukavici, Udruženju članova i prijatelja Matice srpske-Senta i Narodnoj biblioteci Stefan Prvovenčani u Kraljevu.

makonda-tracker