POLJULJANA SVEST

Nije želeo više da živi, svet je izgubio istinsku smisao: Poznati glumac priznaje da je pokušao SAMOUBISTVO (FOTO)

0

Deni Boj Hečand kojeg trenutno gledamo u seriji "Ridli Roud" putem društevnih mreža istakao je sa kojim mislima se borio tokom školovanja.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznati glumac Deni Boj Hečard kojeg je publika zavolela u ulozi Lija Kartera u seriji "Istender", iznenadio je svetsku javnost izjavom da je sebi pokušao da oduzme život sa samo devetnaest godina, usled lošeh psihičkog stanja i životnih previranja.

 

Glumac danas ima trideset godina i neretko svoja zapažanja, stavove i iskustva deli putem socijalne platforme "Tviter" gde je ovom prilikom stao u odbranu direktora škole Krisa Hokinga koji je suspendovan nakon što je pokrenuta istraga zbog optužbe da su časovi scenskog pokreta usmereni ka učenicima seksualizovani.

 

Deni je bio učenik ove ustanove, a njegov tvit postao je viralan za nekoliko minuta.

 

"Moja prva godina u ovoj školi je bila veoma teška. Sećam se da sam probao da na najlakši i najbezbedniji način uredim svoj život. Osećao sam se odvojenim od onoga što sam suštinski ja, pa sam shvatio da ne želim više da živim. Jednog petka uveče sam mogao da počinim najveću greška u životu, hteo sam da se ubijem, ali sam shvatio da to nije rešenje."

 

Glumac je istakao kako su mu saveti profesora Krisa Hokinga veoma pomogli u najizazovnijem životnom momentu, te mu je kao pravi pedagog omogućio da odlazi na razgovore kod psihologa.

 

"Rekao mi je da će biti sve u redu i ponudio se da mi plati odlazak u savetovalište koje mi je promenilo život nabolje."

 

Denija Boja Hečarda trenutno možemo gledati u seriji "Ridli Roud" koja je specifičnim scenarijom i odabriom glumaca oduševila publiku. Pored njega u glavnoj ulozi možemo videti Agnes Okesi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danny Hatchard (@1danboy)

 

 

 

 

 

makonda-tracker