nema stajanja

Nasmejana, vedra i bez pomoćnog ŠTAPA: Kraljica Elizabeta puna energije stigla na manifestaciju ― DAN ŠAMPIONA

1

Iako je publika sumnjala da sa njenim zdravljem nešto nije u redu, uspela je da ih uveri u suprotno ovim pojavljivanjem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena kraljica Elizabeta ne odustaje od svakodnevnih profesionalnih aktivnosti širom Engleske, a poslednje dužnost bila je da se pojavi na spotskom terenu na manifestaciji "Dan šampiona" u Askotu.

 

Publika je odmah primetila da je kraljica veoma dobro raspložena, osmeh nije skidala s lica, a pomoćni štap koji se nosila na službi u crkvi Svetog Petra u Vestminsteru i  ceremoniji otvaranja velškog parlamenta u Kardifu.

 

Po svemu sudeći Elizabeta više nema tegoba pri kretanju, a njena vitalnost se mogla videti po fotografijama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kao i pri svakom javnom skupu bila je odevena u jarku boju, teget odelo sa cnim detaljima koje je bilo komplet sa šeširom istog dezena. 

 

Bez biserne orglice, minđuša i broša kraljica nikada ne kreće iz palate, a ovog puta na usnama je imala ruž suptilne ružičaste nijanse.

 

Podsetimo, Elizabetin suprug princ Filip preminuo je aprilu ove godine u 99. godini, te je ostala bez najveće podrške i životne motivacije ali je mnogobrojna porodica svakodnevno na usluzi najstarijoj vladarki.

 

 

 

makonda-tracker