ZAČARANI KRUG

Zbog plastičnih OPERACIJA bila je godinama na TABLETAMA: Slavna glumica otkrila tužne detalje svoje prošlosti (FOTO)

0

Glumica Džejmi Li Kertris apeluje na opasnost koje nose društvene mreže, estetski zahvati, fileri, čemu svedoći njena sudbina.

foto: profimedia
foto: profimedia

Proslavljena američka glumica Džejmi Li Kertis koja je svetsku slavu stekla davne 1979. godine filmom "Noć veštica" veoma je otvoreno govorila o opasnostima koje sa sobom nosi digitalni svet, društvene mreže, estetska hirurgija, nerealna slika koja može narušiti živote mlađih generacija, a sve protkano sopstvenim iskustvom.

 

"Današnji trend filera, operacija i opsesija filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili svoj izgled Zumu jednostavno briše generacije i generacije lepote. Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti. Probala sam plastičnu hirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na tablete Vikodin. Sada sam čista pune 22 godine", rekla je ona za časopis "Fast Company".

 

Glumica je medijima priznala da je bila zavisna od tableta nakon negativnih komentara na račun njenog izgleda.

 

 

"Prirodno imam natečene oči. Ako pogledate moje fotografije iz detinjstva, izgledam kao da nisam spavala. Uvek sam bila takva. Snimali smo scenu u sudnici, sa visoko postavljenom fluorescentnom rasvetom. Ja sam stupila na set, a kamerman je rekao: "Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbule". Bila sam prestravljena i tako posramljena da sam nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju kako bih uklonila vrećice", priznala je glumica i istakla koji je bio razlog estetskih korekcija.

 

"Išla sam na liposukciju, stavljala sam botoks... I znate šta? Ništa od toga mi nije pomoglo", završava Džejmi za strane medije.

 

 

makonda-tracker