kraj ljubavi

Razvedeni su već SEDAM GODINA, a to nismo znali: Ovako je Ljubomir Bandović govorio o bivšoj supruzi i potomstvu

0

Poznati glumac je više od decenije proveo u braku sa izabranicom Tatjanom, ali nisu uspeli da ostvare najveću želju o roditeljstvu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Istaknuti akademski umetnik i glumac Ljubomir Bandović veoma retko govori o privatnom životu i ljubavnim izborima, te publika godinama nije bila upućena u njegov emotivni status, sem činjenica da je bio u braku sa slikarkom Tatjanom od 2004. godine.

 

Nedavno je tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" istakao da više nema sa kim da se dogovora u vezi sa kućnim poslovima jer je došlo do kraja ljubavi.

 

― Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi ― rekao je.

 

Bandović je pre nekoliko godinam izjavio da se sa suprugom Tatjanom godinama borio za potomstvo, a ukoliko se kao otac ne bi ostvario prirodnim putem bio bi spreman da utočište pruži napuštenom detetu.

 

Ljubomir Bandović
foto: Vladimir Šporčić

― Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv ― istakao je tada glumac i dodao je njegova supruga bila u drugom stanju ali ishod nije bio pozitivan.

 

― Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se. Na žalost, prekinuta je bila trudnoća" ― rekao Ljubomir.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker