važno je

Mladi muzičar podsetio na važnost imunizacije: Vojaž ispred vakcinalnog punkta podržao vakcinaciju

1

Vakcinacija je i za njega vrlo važan korak u borbi sa virusom korona, odnosno globalnom pandemijom koja i dalje traje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi muzičar Mihailo Veruović, poznatiji kao Vojaž pojavio se ispred "autobusa za vakcinaciju" koji se nalazi na platou ispred TC Ušće. 

 

On je tom prilikom istakao kako je vakcinacija vrlo bitan korak kada je u pitanju napredak u borbi sa vurusom korona koji i dalje ne jenjava. Upoznat je i sa situacijama na terenu jer je njegova majka zdravstvena radnica. 

 

— Mislim da je to jedna društveno odgovorna odluka koju bi svako trebao da učini, ali ne možemo nikoga ni na šta da nagovorimo. Moja majka je medicinski radnik. Radila je teške smene u Batajnici za vreme korone. Scene koje sam video kad je dolazila s posla, podočnjaci ispod očiju od zaštitnih maski, bilo mi je žao i pitao sam se kako mogu da pomognem. Vakcinacija je rešenje i zato sam doneo odluku da to i učinim. Ljudi bi trebalo da se konsultuju oko toga, da li žele ili ne žele da se vakcinišu - rekao je Vojaž za Blic. 

 

On je za ovu priliko odlučio da obuče crnu rolku, sive pantalone i model patika koji je vrlo popularan među mlađom generacijom jednog sportskog brenda. Na sve to poneo je i srebrni sat. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker