svaki dan je sve lakše

Od nikotina se oprostila ZAUVEK: Nataša Bekvalac podelila svoj recept za odvikavanje od cigareta

1

Možda je "Nikotin" naziv njenog najvećeg hita, ali ubuduće će je ta reč interesovati samo dok peva ovu pesmu ― Nataša Bekvalac se oslobađa poroka!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac godinama je bila strastven pušač, ali je nedavno rešila da stavi tačku na ovaj porok. Ona ne krije da joj je teško da se odvikne od cigareta, a nedavno je svojim simpatičnim priznanjima nasmejala jednu mlađu koleginicu.


Kako je sada otkrila, uskoro će biti kraj njenim mukama jer je svaki dan sve lakši.


Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila nikotin. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško ― istakla je Nataša.

 

1 / 9 Foto: Antonio Anhel/ATA images


Kako je ona objasnila, najvažnije je ostati motivisan jer samo jaka motivacija može da se izbori s takvim porokom kakav su cigarete.


Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim ― poručila je Nataša pratiocima na Instagramu.

 

 

makonda-tracker