iskrena je

Njena borba je teška, a fanovima ― URNEBESNA! Nataša Bekvalac je odlučila da se oslobodi poroka i NE KRIJE svoje muke

0

Popularna pevačica je godinama strastveni pušač, a sada je rešila da odrekne ove nezdrave navike, što joj ne pada lako

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac godinama važi za jednu od domaćih poznatih ličnosti koje ne uspevaju da se odreknu cigareta, kojima se odala kada je njen bivši suprug i ugledni vaterpolista Danilo Ikodinović doživeo saobraćajnu nesreću, a sada je odlučila da to promeni.


Kako je ona objasnila, shvatila je da je da vreme da se odrekne ove navike.


Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom… Vrlo je zavodljivo… Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika. Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi… Tako da… Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi i ne volim te više ― poručila je Bekvalčeva.

 


Ona s fanovima deli i najteže trenutke svoje krize, pa je tako jednom prilikom napisala i da joj je mnogo teško.


Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu ― požalila se pevačica.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


Ona je imala je jedno priznanje: toliko je ogladnela od nervoze da je posegnula za bačenim palačinkama.


I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! ― iskrena je pevačica, a njeno priznanje naišlo je na mnogo reakcija fanova na društvenim mrežama.

 

Ona ne prestaje da na društvenoj mreži Instagram deli detalje svoje borbe, koju može da razume samo onaj ko se i sam borio protiv zavisnosti od duvana. Mnogi mogu da se identifikuju s Natašinim mukama, a jedna od onih koje zabavljaju iskreni postovi lepe pevačice je njena mlađa koleginica Angelina, koja je na Tviteru otkrila da uživa u iskrenosti Bekvalčeve.

Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. 10 godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih… Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta. Prvo na šta sam to jutro pomislila bila je cigareta ― napisala je Nataša na Instagramu.

 

 

makonda-tracker