iskrena je

Kažu da LJUBAV ne boli: Marina Visković je nakon 10 godina prekinula vezu, a ovako savetuje dame putem društevnih mreža

0

Pevačica je doživela emotivne lomove, ali sada konačno zna kakvog muškarca želi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković trenutno uživa u letnjem odmoru i nastupima pred mnogobrojnom publikom širom regiona, ali nije odolela da putem Instagrama ne podeli iskustva sa pratiocima na temu ljubavi, osećanja i bivših partnera, što je posebno obradovalo dame.

 

Na pitanje koliko puta ju je ljubav zabolela, imala je veoma interesantan odgovor.

 

"Uf! Mnogo! Preemotivna sam, veoma se teško zaljubim, ali kada se to desi... Bože, pomozi, mada nisam više klinka. Kažu da ljubav ne boli. Mene više boli gluteus, mora da je od treninga." - našalila se Marina i istakla zbog čega je trenutno sama.

 

Marina Visković
foto: Instagram

"Nije mi važno da li imam partnera za sreću, radim na sebi u svakom smislu, trudim se da mi bude najbolje u svojoj  koži. Da želim da imam partnera, imala bih ga, ali ne želim bilo koga. Znam šta neću, tačno ga vajam u svojoj glavi, ne pristajem ispod toga, pa lagano, ako ima preživelih."

 

Za kraj, Viskovićeva je napisala kako preboleti bivšeg partnera, a odgovor je nasmejao publiku.

 

"Redovnim treningom, tužnim pesmama, što dužim spavanjem, raznoraznim posrnućima i idejama, višemesečnim plakanjem, ludim i pozitivmim ljudima koji te svuda vuku i zasmejavaju, prejedanjem ili uopšte ne jesti, potpunim otuđivanjem, radom i samo radom, sve su faze, nije preporučljivo ulaziti u nove odnose. Ovde ima istine i nešto laprdam da vam budem i zabavna u ovoj teškoj temi."

 

Marina Visković
foto: Damir Dervišagić

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker