bila je uplašena

Napadi PANIKE su bili toliko jaki da je pozvala HITNU pomoć: Zorannah iskreno govori o istinskoj borbi sa anksioznošću

2

Influenserka je svojom pričom bez stege pomogla pratiocima da osveste svoju moguću tegobu.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata blogerka i influenserka Zorana Jovanović sa publikom je podelila svoja osećanja i dešavanja iz života, koja su je proteklih nedelja okupirala, te nije redovno plasirala sadržaj na svom youtube kanalu.

 

S obzirom na to da savremen način života neretko dovodi do potisnutih osećanja, zapostavljanja sopstvenih žudnji i emocija, neretko se srećemo sa osećajem bespomoćnosti i anksioznosti, što se dogodilo i Zorani, nakon letovanja u Grčkoj i Španiji, ali kako ističe, nije bilo posebnog okidača kojeg je bila svesna.

 

"Kada sam se vratila, krenuli su užasni napadi panike, budili su me u 4,5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina. Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Nastavili su se od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena", rekla je i dodala da je posetila doktora:

 

zorannah, zorana jovanović
foto: Instagram

"Išla sam kod lekara, sa te zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo. Ali otkako sam se vratila, nisam bila ni za snimanje ni za Instagram. Nadam se da ću biti bolje u narednim danima, anksioznost je sastavni deo života, mnogo ljudi pati od toga, samo mi nije jasno zašto u ovom momentu kada je sve koliko-toliko okej. Verovatno mi se ponovo sve skupilo. Za prošlu turu znam šta je bio okidač, to je bilo pre tri godine, ali sada stvarno nemam blage veze." - završava blogerka.

 

 

makonda-tracker