Armin van Bjuren trećeg marta u Beogradskoj areni

0
Svetski spektakl elektronske muzike, Armin van Bjuren i A State Of Trance konačno nastupaju u Srbiji trećeg marta 2012. godine, što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj arena, a ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za pr

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene,Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.comtickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.

Arminov  A State of Trance  je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu, osim Beograda tu su i Moskva, Kijev, Los  Anđeles, Majami i Den Boš.

A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što  se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu Armin će lično objaviti u svojoj emisiji 15.12.

makonda-tracker