borac

Sve vreme su je vodile POZITIVNE MISLI: Milica Kon dobila rezultate nakon operacije tumora — i evo kako izgleda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

a zasto mi moramo

30-07-2021 15:13h
da saznamo slicne stvari redakcijo?

dana

30-07-2021 15:30h
@a zasto mi moramo
pa zato sto je persona iz porodice najomrazenijeg dr, bas se usrecila.

I

30-07-2021 16:26h
@dana
Jeste vala neki konj,odvratan je kako moze sa njim da legne

Lana

30-07-2021 16:15h
Nije ok prema ženama koje stvarno imaju rak . Ne možeš da imaš rak , a da su ti rezultati u redu , ili imaš ili nemaš rak , a ne pre deset dana sam imala rak , I posle deset dana sam zdrava . Žene koje su na žalost imate rak dojke znaju o čemu pričam . Operacija je nešto najlakše u borbi sa ovom bilešću . Ovoj osobi želim sve najbolje .

Saveta

30-07-2021 17:00h
@Lana
Bravo za komentar...napisala sam skoro identičan ali ga nisu objavili...šta je sa svim onim ljudima kojima do lekara treba ne deset dana nego deset meseci pa i više...treba imati meru u svemu...ali bitna je samopromocija...

Maja

30-07-2021 20:02h
@Lana
Verovatno misli na to da je rani stadijum 1A, sto je izlečenje 100%. Imala je sreću. I moja mama je umrla od ove bolesti sa 65 g. nije vodila računa o kontrolama.

Nek

30-07-2021 16:25h
Si nam ziva I zdrava Micojka I da se jos dugo smejemo tvojim emsijama naravno u pozitivnom smislu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: