foto/anketa

Koja vam se više dopada? Rada Manojlović i Tanja Savić u belim haljinama rezervisanim za NAJZGODNIJE

1

Popularne pevačice ponovo su uspele da privuku pažnju, svaka na svoj način, a i Rada i Tanja odabrale su sličan stajling — uske bele haljine koje im ističu figuru

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Koleginice iz "Zvezda Granda", Rada Manojlović i Tanja Savić, proslavile su se u ovom takmičenju i važe za pevačice koje su ostvarile zapažene karijere. Dok je Tanja u poslednje vreme aktuelna najviše zbog borbe za starateljstvo i njenih komplikovanih porodičnih odnosa, Rade nema toliko u javnosti otkako je počela pandemija virusa korona.

 

Ipak, obe pevačice su ponovo aktivne na Instagramu i nastupima. Ne samo to, njih dve biraju i slične stajlinge.

 

Rada je nastupila na koncertu povodom Dana opštine Čelinac, na kom je pevala i Milica Pavlović, a za tu priliku odabrala je mini-haljinu u beloj boji. U pitanju je blago nabrani model sa tankim bretelama i izraženim dekolteom, koji odlično stoji damama sa manjim grudima, a prednji deo ima simetrične izreze ispod linije grudi. 

 

1 / 5 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

S druge strane, Tanja, koja već uveliko nastupa, a nedavno je birala autfit zbog kog je mnoge podsetila na Kim Kardašijan, vratila se na Instagram i poručila da će njen profil od sad goreti. Ona se uslikala u beloj haljini na jedno rame i sa rukavom. Jednostavno i tako efektno!

 

 

 

makonda-tracker