EMOTIVNO

Doktor je bio šarmantan, te je devojka ostala sa njim u Knjaževcu: Veljkovićeva podelila ljubavnu priču svojih roditelja

0

Marija Veljković neretko posećuje ovaj grad sa naslednicima.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Poznata voditeljka, Marija Veljković, sa troje dece (Đurađem, Rosom i Nevom) trenutno boravi u Knjaževcu, za koji je vezuju predivne uspomene, ali i njene roditelje, koji su se upoznali u ovom mestu u istočnoj Srbiji.

 

Pored dirljivih fotografija svojih naslednika i deke, podelila je kratku, ljubavnu priču.

 

"Bila jedna mlada, lepa, devojka, inženjer hemije, koja je tek dobila posao u struci.  Ali pošto nam život namešta razne situacije, njena baka polomi nogu, i ona dođe da je pazi u jedno malo mesto u istočnoj Srbiji, Knjaževac. Bakin doktor je bio i više nego šarmantan, tako da nije trebalo mnogo da devojka batali posao u Beogradu, i ostane ovde s njim.
I tako, četrdesetak godina kasnije, njihovi unuci trčkaraju po centru Knjaževca, žickaju im pare za luna park, plaču i dure se, ali mnogo vole da dođu kod babe i dede. Je l verujete u sudbinu?" -
napisala je Marija.

 

Pratioci su bili oduševljeni ovom životnim momentima, te je Veljkovićeva dobila mnoštvo poruka, koje su govorile u korist sudbinskih susreta.

 

 

 

makonda-tracker