(FOTO)

SANDALE OD 700 EVRA + HALJINA OD — 20: Zbog ovog stajlinga čitav Beograd priča o Jeleni Karleuši

1

Pevačica je ponela još jedan provokativan stajling koji je privukao pažnju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša sinoć se pojavila na otvaranju jedne privatne klinike i odmah, kako to često bude kada je ona u pitanju, privukla je svu pažnju prisutnih. Njeni modni odabiri nikada ne ostanu neprimećeni, pa je to slučaj i ovih dana gde god da se pojavi.

 

Inače, Jelena je za finale Zvezda Granda, gde je bila mentor i član žirija odabrala ekstravagantnu kombinaciju, a posebno se istakao i neobičan manikir.

 

JK obožava seksepilne stajlinge, a i sinoć je našla način da izgleda i provokativno, ali sa merom. Odlučila se za zelenu boju — svuda — te je, tako, boju haljina uklopila sa identičnom nijansom torbe. Jednobojni stajling na njen način!

 

U pitanju je kratka haljina sa puf rukavima, duboki dekolteom i trakicama koje se vežu oko vrata, a ispod nje je nosila mrežaste čarape. Sama Jelena je priznala da ova haljina košta oko 20 evra, čime je dokazala da nema problem da nosi i jeftinije stvari, osim dizajnerskih komada. Torba identične boje odlično se uklopila u ovaj stil, a zanimljiv je detalj u vidu drvene ručke. 

Karleuša je nosila i neobične sandale sa potpisom poznatog brenda, koje se mogu naći po ceni od 805 dolara ili 680 evra.

 

Ovako je to izgledalo sinoć:

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker