CRVENO NA RADOST

PEVAČICA ODMARA NA MORU NAKON FANTASTIČNOG NASTUPA: Seka Aleksić zablistala u VATRENOM stajlingu (FOTO)

1

Veoma se raduje druženju sa publikom širom regiona.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Seka Aleksić je nakon finala kulinarske emisije "Majke&Snajke", počela da nastupa, a sada je otkrila kako ju je dočekala publika u Crnoj Gori.

 

"Zaista sam srećna što otvaram sezonu, i što sam generalno u Crnoj Gori, mislim da nam je svima bilo previše odmaranja i nedruženja sa ljudima i srećna sam što sam počela da radim i što sam ovde" - rekla je Seka i priznala da je na more stigla nekoliko dana ranije.

 

"Jeste, došla sam ranije. Bila sam sa kumom, išli smo na ručak, nakon toga sam se malo odmarala. Brzo to prođe, kad ste u dobrom društvu i kad ste sa ljudima koje volite, vreme zaista leti. Imala sam malo vremena da se spremim i to je to." - istakla je pevačica.

 

1 / 2 Foto: Printscreen Premijera

 

"Nisam osoba koja nešto preterano voli more, više volim da se odmaram, posebno kada dođem na jedan dan, tako da ovde sam došla radno, ali preko dana uživam sa prijateljima." - priznaje Aleksićeva koja želi da ostane verna svom žanru muzike.

 

"Generalno nisam osoba koja se prilagođava tim novim muzičkim trendovima, iako nemam ništa protiv toga, ali mislim da je dobra stara folk muzika i te kako poštovana i da se ljudi nekako uvek vrate na to, tako da sam ja u nekoj svojoj zlatnoj sredini, ne menjam to." -  zaključuje Seka u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

 

 

makonda-tracker