fanovi joj čestitaju

LANA DEL REJ DANAS PROSLAVLJA 36. ROĐENDAN: Bogata naslednica Roba Granta proslavila se nesvakidašnjim VOKALOM!

0

Još u mladosti počela je da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka, a svoj prvi studijski album "Lana Del Rej" izdala je 2010. godne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Talentovana Lana Del Rej danas puni 36 godina, a fanovi širom sveta obasipaju je mnogobrojnim čestitkama.

 

 Naslednica milionera i investitora Roba Granta, rođena je u Njujorku 21. juna 1985. godine. Od malena je uživala u luksuznom životu i raskošu, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, vrlo brzo je stekla svetsku slavu.

 

Još u mladosti počela je da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka, a svoj prvi studijski album "Lana Del Rej" izdala je 2010. godne. Međitim, album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje. Ona o tome nikada nije javno govorila.

 

Za jedan strani magazin izjavila je da je bila zavisnik od alkohola, kao i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.

 

Lana del Rej
foto: Profimedia

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje" - ispričala je pevačica.

 

Nedavno je njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju.

 

Pored toga, za Lanu duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da pevačica nije korigovala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks.

 

Američka pevačica ne mari previše za kritike, a krajem marta objavila svoj novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker