motivacija jednako uspeh

"VAGA JE POKAZIVALA DESET KILOGRAMA VIŠE": Uz ovako redukovan JELOVNIK Kaja Ostojić je uspela da vrati devojačku liniju!

0

Pevačica ističe da je sklona gojenju, ali je na vreme rešila da se pozabavi time, kako bi bila zadovoljna.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Kaja Ostojić uspela je da marljivim radom dovede liniju do savršenstva, a sada otkriva na koji način je uspela i šta ju je motivisalo.

 

"Iako tako ne deluje, u životu sam mnogo puta varirala sa kilažom. Kada sam shvatila da ne mogu da uđem u svoju garderobu, rekla sam sebi da moram nešto da preduzmem. Vaga je pokazivala da imam deset kilograma više nego sada. To je bila brojka od koje sam padala u nesvest" , rekla je pevačica i istakla da je sklona višku kilograma, te da mora da bude disciplinovana kako bi postigla rezultate.

 

"Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma."

 

Kaja Ostojić
foto: Instagram

"Rekla sam sebi: "U redu, sada si po ceo dan kod kuće. Ne radiš ništa drugo osim što kuvaš i baviš se ukućanima. Iskoristi vreme da se zdravo hraniš.", priznaje Kaja i dodaje:

 

"Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala sebi i Mateu. I njemu je odgovaralo da se zdravo hrani. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo" - rekla je.

 

Ovako izgleda jedan njen dnevni unos kalorija.

 

Doručak: Voćni miks - 250 g jagoda, ovsene pahuljice, badem, suve šljive i čija seme.

 

Užina: 2 pomorandže

 

Ručak: 300 g brancina i 200 g zelene salate

 

Večera: Potaž od povrća i salata.

 

Trik savet:

 

"Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom."

 

 

makonda-tracker