hrabro korača

NIJE POBORNICA ESTETSKE HIRURGIJE, A IZGLEDA SAVRŠENO: Pevačica priznaje kako održava liniju i čime se trenutno bavi!

0

Katarina Sotirović se priprema za nastupe, a u međuvremenu je našla dodatni posao, koji je ispunjava.

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

Poznata pevačica Katarina Sotirović danas je na televiziji K1 sa gledaocima podelila čime se to novim i zanimljivim bavi u poslednje vreme.

 

"Sređivanje i lakiranje noktiju mi je hobi od srednjoškolskih dana. Prvi put sam uradila nokte sa 16 godina i sećam se da sam tada morala da lažem mamu kako su izrasli preko noći"- istakla je pevačica i dodala:

 

"Kad god sam išla na put nosila sam koferče sa lakovima i svim priborom za manikir i pedikir. Rešila sam da sebi ispunim želju i počela sam time i da se profesionalno bavim"– kaze Sotirovićeva.

 

Katarina je Bošku Jakovljeviću priznala i da ovaj njen poslovni potez nema nikakve veze sa finansijama.

 

Katarina Sotirović
foto: K1 televizija

"Imam svoj posao od kojeg živim, ponovo ćemo nastupati, a ovo je posao koji mi donosi mir. Nokti su način da iskažem svoju kreativnost i pošto je potrebno mnogo strpljenja – to me smiruje. Takođe, kada vidim i čujem koliko se žene oduševe – to mi je najdraže. Volim da usrećim ljude"– navela je poznata pevačica.

 

"Ne radim nikakve kandže, nema cirkona i šljokica. Sve što radim možete videti na mom instagram profilu."

 

Poznata pevačica otkrila je i tajnu svog sjajnog izgleda nakon što je od Boška dobila komplimente da izgleda sve bolje svaki put kada se sretnu.

 

"Veruj mi da je sve stanje duha. Nema tu ni estetske hirurgije, a moram priznati ni zdrave ishrane. Ima dana kada sam u velikoj gužvi pa ni ne stignem da jedem. Recept je: puno smeha i ljubavi "– završava Katarina.

 

Katarina Sotirović
foto: Printscreen

 

makonda-tracker