neće biti lako, ali ona veruje u sebe

"VERUJEM DA ĆE MNOGIMA BITI ČUDNO": Lepa srpska glumica se tek porodila, a već kuje VELIKE planove

0

Neki će je, tvrdi ona, podržati, a neki osuditi zbog ovakve odluke

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa srpska glumica Marina Ćosić porodila se 23. januara ove godine i donela na svet ćerkicu Sofiju, a vrlo brzo će se vratiti svom poslu i tome se jako raduje.

 

Svakodnevno je na Instagramu sa svojim iskustvima i savetima kada je u pitanju nova uloga, uloga majke, pa se i sada obratila pratiocima i otkrila dalje planove.

 


 Živa sam. Nisam samo telefon koji snima sve okolo, a sebe ne, nego dolazim k sebi. Jako se radujem narednom periodu koji će biti i izazovan, ali lep. Pored nove uloge koju sam dobila, treba da budem i mama kad god njoj zatreba, pa pravim plan, uvodim rutinu kako bismo mogli da funkcionisemo svi. U narednom periodu će biti mnogo lepih saradnji, uloga, projekata i jako sam zahvalna što ću tako brzo moći da se vratim na svoj posao. Plan je da ona ne oseti, i neće. Imam podršku mojih najbližih, pre svega muža, ali i svih saradnika — objasnila je lepa glumica.

 

— Verujem da će to mnogima biti čudno, drugi će možda da podrže, neki da osude. I to je na kraju krajeva manje bitno, jer svako ima svoj stav. Moj stav je da u životu sve može ako su organizacija, želja, volja, sistem podrške i cilj jasni. A jasni su da jasniji ne mogu biti: završiti posao najbolje moguće, uz zadovoljavanje njenih potreba na najbolji i najposvećeniji način tako da ona ne oseti. Poželite mi sreću! — napisala je Marina na Instagramu.

 


Podsetimo, glumica iz popularne serije "Istine i laži", suočila se sa neprijatnom situacijom na poslovnom planu kada je zatrudnela. Kada se pročulo da je u drugm stanju, dobila je otkaz.

 

 Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju — izjavila je tada Marina za portal Nova.rs.

 

 

makonda-tracker