KAKO VAM SE ČINI?

U OSMOJ DECENIJI JE TRAŽENI SVETSKI MODEL: Majka čuvenog Elona Muska nije imala nijednu estetsku intervenciju! (FOTO)

0

Mej Musk je ponosna na sebe jer radi ono što voli, čak i u penziji.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Mej Musk  je manekenka južnoafričkih i kanadskih korena, koja ni u penziji ne staje sa angažmanima.

 

Ona je majka čuvenog Elona Muska i iako ponosno gazi 8. deceniju ne posustaje i jedna je od najzaposlenijih manekenki i modela koja se obraća damama u zrelim godinama.

 

Ona je brojnim pratiocima na Instagram profilu pokazala je kako je nekada izgledala.

 

"Kao tinejdžerka u svetu mode, nisam ni u najluđim snovima mislila da ću u svojim 70-ima pozirati za naslovnice časopisa, pa sam provela sate i sate učeći kako bih stekla stručno zvanje. To je opisano u poglavlju moje knjige pod nazivom "Što napornije radiš, to te više sreća prati", koja je objavljena u više od 70 zemalja, o čemu takođe nisam nikad sanjala" - napisala je Elonova majka pored fotografije iz davne 1966. kad je imala 18 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

 

Za ovu je objavu dobila je brojne pohvale. "Prava inspiracija", "Zapanjujuća lepota", "Moj idol", "I sad prelepa", hvalili su je u komentarima pratioci.

 

Mej je počela da se bavi modelingom šezdesetih kada je u Južnoj Africi pobedila na takmičenju lepote. Osamdesetih godina živela je u Kanadi i Americi gde je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za magistarski rad.

 

Uvek posebna i harizmatična, Mej je u jednom ranijem intervjuu istakla kako se i sama iznenadila koliko ima posla u osmoj deceniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

 

"Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim" - objasnila je Mej čiji je zaštitni znak seda, skoro bela kosa koju je prestala da farba kada je napunila 60 godina.

 

 

 

makonda-tracker