ENIGMA ZA DOMAĆU JAVNOST

KO JE ZAPRAVO ĐORĐE KULJIĆ? Ove detalje o mladom MILIONERU koji je osvojio srce Anastasije Ražnatović MALO ko je ZNAO

25

Dečko Anastasije Ražnatović već duže vreme je enigma za domaću javnost.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić


Vest da su se pevačica Anastasija Ražnatović (23) i njen izabranik Đorđe Kuljić (31) odvažili na novi veliki korak u njihovom skladnom odnosu munjevito se pronela domaćim medijima, a odnosi se na odluku da dosadašnji zajednički život u Novom Sadu zamene životom u Beogradu gde su kupili skupocen stan nadomak Kalemegdana.

 

Ovo je tek jedna u nizu informacija koje godinama pratimo u vezi sa mladim parom, ali možda je pravo vreme da se zapitamo - koliko mi zapravo znamo o izabraniku srca Cecine ćerke?

 

Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, otac mu je takođe biznismen a jedan od poslova kojima se mladi Đorđe bavi jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vreme stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji.

 

Mladi biznismen živi poprilično luksuznim životom, a posebno uživa u dalekim putovanjima - veliki je hedonista, baš kao i njegova izabranica. Ljubav između Anastasije i Đorđa navodno je usledila već na prvi pogled, a ništa duže nije mu trebalo da se dopadne i Ceci, koja ga je ocenila kao idealnog zeta.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Ipak, iako već duže vreme žive zajedno, pa mnogi nestrpljivo čekaju "sledeći korak", te udaju i decu, pevačica smatra da sada ipak nije vreme za to.

 

Svi me to pitaju i mnogo su naporni. Nema tu pravila, svako je individua za sebe. Veljko je odlučio da to bude sada, ja se još nisam odlučila na taj korak i mislim da to dođe nekako samo od sebe. Ništa ne treba siliti. Smatram da je sad momenat kada treba da radim na svojoj karijeri, a deca će svakako doći — rekla je.

 

Podsećamo, Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana proslavila je svoj 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu u društvu njenih najbližih — porodice, prijatelja, rodbine i saradnika.

 

Dok je glamurozna žurka bila poklon od njene majke Cece, koja se potrudila da svojoj naslednici ispuni svaku želju, Anastasijin dečko Đorđe Kuljić iznenadio je pevačicu posebnim rođendanskim poklonom - luksuznim putovanjem na Mikonos.

 

 

makonda-tracker